зареждане
Зареждам... Моля изчакайте!

BRASS ASSOCIATION COMBO (B.A.COMBO)

  BRASS ASSOCIATION COMBO (B.A.COMBO) 

Проектът Брас Асоциация е създаден през 2008 г. като сдружение с идеална цел от Михаил Йосифов и Велислав Стоянов и работи активно по проекти за популяризиране на българската духова музика. В асоциацията влизат  музиканти от различни поколения и с различни музикални търсения, обединени от любовта към духовата музика в цялото и многообразие от жанрове - джаз, фънк, латино, етно, суинг и др.

Йосифов и Стоянов са първи тромпет и тромбон в Big Band Brass Association.  И двамата са възпитаници на Национална Музикална Академия „Панчо Владигеров“.

Най-новият проект на идеолозите на Брас Асоциация – Brass Association Combo (B.A.Combo) е създаден в края на 2013 г. с една основна цел - да представят още едно измерение на джазовата музика, а именно “забавното лице на джаза”. За времето от създаването си стават официален бенд и музикални продуценти на ТВ предаването „Най-хубавите години от нашия живот“ по БНТ. Понастоящем групата е официален бенд на хумористичното предаване „Комиците“, излъчващо се по bTV. Програмата включва класически и нестандартни джаз интерпретации на популярни песни, любими и познати песни от по-далечното минало в непознати суинг аранжименти и джаз стандарти, специално аранжирани за групата от Михаил Йосифов, които карат публиката да се смее, да пее, да танцува и да се забавлява, по неповторим до момента начин.

http://www.brazzassociation.com/bg/%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B8%D0%B2/43-brazz-association-combo


списък артисти
спонсори
Генерален Златен Сребърен Спонсор Медийни Партньори