зареждане
Зареждам... Моля изчакайте!

Point of view ( БГ )

 Минко Ламбов – пиано, клавишни, композитор

Антония Кирил Евгениева - клавишни
Станислав Панайотов – цигулка 
Ангел Демирев – китара
Стефан Маринов - бас
Георги Георгиев – ударни, тъпан
Рейди Бризуела - перкусии
Венелина Хаджиева - вокал
Марина Кискинова - вокал
Милен Петров - тромпет
Димитър Льолев - саксофон
Димитър Стоев - тромбон
Иван Христов - тромпет
 
 
Point of view е мащабен музикален проект, който обединява 13 млади професионални музиканти, споделящи общи идеи и възгледи по отношение на изкуството. Млади, енергични, характерни - всеки един от тях заема своето място в проекта и със собствената си уникалност е елемент от пъзела, наречен Point of view.
Всички те са обединени от хуманната кауза за преодолявяне на границите, отхвърляне на расовите и етнически предразсъдъци, както и вероизповеденчески различия. Още в по-ранните си проекти, Минко Ламбов прокарва идеята за етнологичното разнообразие в музиката, достигнато чрез познание за музиката на народите, висока музикална култура и модерно виждане.
Музиката им е изцяло авторска, базирана на българския фолклор и умело преплетена с други стилове като джаз, фънк, фюжън, както и с музиката на различни етноси (африканска, индийска, арабска, арменска, турска, кубинска, циганска, еврейска и др.), като винаги е стъпила здраво на основите на класическата музика и обединена в една строго класическа форма.
Групата си е поставила и нелеката задача за възраждане и осъвременяване на българския фолклор, както и предаване на богатството му на новите поколения.
С огромното си разнообразие от различни ладове и ритми, българският фолклор още дълго ще вдъхновява творците от Point of view , а поставената цел - да се радват на един пъстър свят от различни етноси и култури, несъмнено ще им носи нови успехи и фенове.
 
 

списък артисти
спонсори
Генерален Златен Сребърен Спонсор Медийни Партньори