зареждане
Зареждам... Моля изчакайте!

Tri O Five и Прея

 

Tri O Five е една от най-успешните български клубни банди, а музиката им е определяна като funky, groovy beats. За втори път те ще се качат на сцената на Дикси Джаз Фест, след участието им през 2011 г.

През 2005 г. съдбата събира Десислав Иванов, Илин Гривишки и Майкъл Флеминг. Месец по-късно, първото парче на зараждащото се трио е вече факт. Записват “Let’s Start Over” в домашното студио на DJ Ilko, но записите на следващите три песни “Got The Groove”, “Back To You” и “Travelling”, момчетата правят в професионално звукозаписно студио. 

През 2007 г. издават на CD “Let’s Start Over” в компилация с ремикси на същото парче от различни DJ-и. Тримата музиканти решават, че за промоцията на диска ще им трябва басист и тогава към групата се присъединява Антони Рикев (WahTony). 

Скоро след това идва и първият им международен успех. Успяват да реализират песента “No Where To Go” с американския лейбъл Blockhead Recordings.

В началото на 2011 г., започват изяви на все по-големи сцени и фестивали като Exit, Elevation, Spirit of Burgas, Apolonia, Dixie Jazz Festival и Sozopol Fest. По това време в бандата се включва и барабанистът Николай Данев, който е част от формата и днес. В края на същата година издават дългоочаквания си двоен дебютен албум “Travelling (Day Break/Night Out)”. 

През януари 2014 г. групата обявява персонални промени в състава си! Tri O Five се разделя с DJ Ilko и вокалиста Майкъл Флеминг, но към ядрото на бандата се присъединява Marten Roberto, а Прея се включва като гост-музикант. В новия формат, музикантите вече работят върху нов албум, записаха първия си сингъл и в момента подготвят заснемането на видео клип към него.

http://musicclinicrecords.com/bg/blogs/article/19


списък артисти
спонсори
Генерален Златен Сребърен Спонсор Медийни Партньори