зареждане
Зареждам... Моля изчакайте!

TUMBAITO

 TUMBAITO

TUMBAITO е първата по рода си в България латино формация, изпълняваща 100% танцувална салса. Групата има зад гърба си концерти със световно известните имена Jimmy Bosch, Herman Olivera и Frankie Morales, както и участия в клубове и на международни салса фестивали в България, UK, Румъния, Турция, Македония и Кипър.

Репертоарът е подбран специално да задоволи както феновете на латино музиката, така и салса клубовете по танци и включва песни на Buena Vista Social Club и световни евъргрийни в латино аранжимент.

В края на 2013г. TUMBAITO издаде албум с латино кавъри на популярни български песни от 60те години досега. В проекта са включени култови автори и творци, доказали се през годините, а песните от албума са сред най-големите хитове на България през 60те и 70те години аранжирани в латино версии от Тумбаито. Сред тях са „Ропотамо“, “Нетърпение“, „Една Девойка ме Попита“, „Урок по Танци“, „Болката от Ляво“, „Тъмнокосо Момиче“, „Сбогом Море“, които са били ротирани и присъствали в челните позиции на музикалните класации на БНР и БГ радио.

www.kalinveliov.com

http://www.tumbaito-bg.com/

https://www.facebook.com/pages/Tumbaito/118531324456?fref=


списък артисти
спонсори
Генерален Златен Сребърен Спонсор Медийни Партньори