зареждане
Зареждам... Моля изчакайте!

Zafayah

 Zafayah е многостранен изпълнител, покриващ жанрове като руутс реге и дъб до денсхол, соул. Той е един от пионерите на реге музиката в България, както и съосновател на първия български реге лейбъл - Roots Rocket. Неотдавна, Zafayah се присъедини към Music Clinic Records - музикален лейбъл, който стои зад някои от най -висококачествените продукции в България.

“One in spirit" е заглавието на неговия дебютен солов албум. Албумът е ко-продуциран от Zafayah и Антони "WahTony" Рикев (Music Clinic Records). Повечето от песните са смесени от Dub Caravan (UK). Мастериран от Med Dred (UK /Кипър). “One In Spirit” е органичен музикален пъзел от различни стилове, (от руутс реге и дъб до денсхол, соул и български народни мотиви), включва както бързи и динамични парчета, така и прочувствени балади с дълбоко съдържателни текстове и послания в лириката. С участието на над 10 топ музиканти от България и Европа, сред които Jahcoustix, Mellow Mood (Италия), Антони Рикев (WahTony), Волен Милчев (Southwick) & Jahmmi Youth (България). 

Zafayah е споделял сцена с някой от легендарните артисти в реге-жанра като Mad Professor, Kymani Marley, Capleton, Jahcoustix, Protoje, Percy Dread, Israel Vibration. Участвал в няколко EP-та и албума, както и в няколко международни компилации. EP-то на Zafayah и Dub Caravan (Лондон, Великобритания) „Out Loud” достигна #1 в класацията „Junodownload’s best sellers chart for roots reggae”, което бе значително постижение за българската реге музика. Заедно с групата Roots Rocket е носител на наградата на най-големият реге фестивал в Европа (Rototom Sunsplash) за най-добра реге група в Източна Европа за 2013 година.

https://www.facebook.com/Zafayah.music/?fref=ts


списък артисти
спонсори
Генерален Златен Сребърен Спонсор Медийни Партньори